Het veilige alternatief voor Dropbox en Google Drive: Secure File Sync.

Secure file sync biedt file synchronisatie tussen computers en mobiele apparaten. Bedrijven krijgen de mogelijkheid om zakelijke bestanden te bewerken en/of bestanden te delen tussen notebooks, PC’s, smartphones en tablets. Voor gebruikers is het ook mogelijk om op ieder apparaat toegang te hebben tot hun data en om het veilig te delen. Collega’s, klanten en zakelijke partners krijgen overal (beveiligd) toegang.

Secure file sync stimuleert mobiliteit binnen een bedrijf en de “Bring Your Own Device” trend. Secure file sync biedt organisaties met verschillende notebooks/PC’s, een verspreid kantoornetwerk en veel medewerkers in de buitendienst de mogelijkheid om hun medewerkers productief te laten werken. Zij blijven op deze manier volledig in controle van de data.

In tegenstelling tot file sync tools voor consumenten houdt secure file sync zakelijke bestanden veilig. Systeembeheerders krijgen controle via admin-rechten. Organisaties bepalen zelf welke apparaten mogen synchroniseren en welke niet. Via het portaal krijgen bedrijven volledige rapporten over wijzigingen van de bestanden en gestolen of verloren apparaten, én kunnen dit op afstand wissen.

  • File & folder locking: voorkomt dat twee gebruikers tegelijk bestanden delen/bewerken;
  • Data wordt encrypted opgeslagen;
  • Data wordt in Nederland opgeslagen en valt onder de Nederlandse wetgeving;
  • Remote Wipe functionaliteit. Mogelijkheid om bestaande mappen te delen. Data hoeft niet opnieuw georganiseerd te worden;
  • Ingebouwde back-up;
  • Beschikbaar voor: Android, IOS, Windows en Windows Phone.

Wil je meer weten over onze Secure File Sync oplossing? De oplossing is al beschikbaar vanaf € 4,95 per maand!