ICTEL is al sinds 1999 dé systeembeheerder voor het MKB. De expert voor jou.

ICTEL is gevestigd in Soest en zorgt al sinds 1999 dat midden- en kleine ondernemers (MKB), internationaal, ongehinderd kunnen werken. Wij zijn dé expert als het gaat om o.a. IT, telefonie, security, systeembeheer, digitaal en e-mail.

Wij beschikken over onze eigen technische dienst. Hier worden notebooks en PC’s kant-en-klaar in orde gemaakt. Een van de vele voordelen van het hebben van een eigen technische dienst, is dat wij zelf reparaties kunnen uitvoeren en wij benodigde onderdelen sneller aangeleverd krijgen.

Met een team dat bestaat uit slimme en technisch ingestelde mensen staan wij voor je klaar. Wij helpen jou en je bedrijf met het inrichten van een veilige en fijne werkomgeving. Wij kijken voor jou, en met jou, naar een passende oplossing voor bij het eventuele probleem. Met altijd een tijdelijk vervangend apparaat op voorraad, zorgen wij er nog meer voor dat je ongehinderd kan door werken terwijl wij voor jou aan de slag gaan.

Merken waar wij o.a. mee samenwerken zijn:

HP voor notebooks en PC’s, Microsoft voor software, Acronis voor back-up software, Draytek voor routers en switches, Synology voor NAS-servers, ESET voor security software en Yealink voor telefonie.

RTL Z was bij ICTEL op bezoek. Kijk de video en kom nog meer te weten over ICTEL.