Wie is eigenlijk het gezicht áchter Media Buddy? Dat is denk ik wel fijn om te weten als je met Media Buddy aan de slag gaat voor jouw onderneming. En laat persoonlijk nu net een kernwaarde van Media Buddy zijn!

24 zomers jong en opgegroeid met een ondernemende spirit ben ik, Alicia, het gezicht achter Media Buddy. De liefde voor creativiteit is vroeg ontstaan en uitten zich in mijn ouders overladen met interessante knutselwerkjes, mijn eigen kleding maken en ik besteedde meer aandacht aan de designs van mijn schoolopdrachten dan de inhoud ervan.

Waar ik na het afronden van mijn middelbare school begon aan een toerisme opleiding (ik vond reizen nogal interessant), ben ik na het afronden ervan uiteindelijk bij de juiste opleiding geëindigd: Media, informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Waarschijnlijk ken je de opleiding wel door iemand of heb je het zelf gestudeerd, want het is 1 van de grootste en bekendste opleidingen van Nederland. Binnen deze opleiding ben ik erachter gekomen wat ik écht leuk vindt en waar ik mijn creativiteit echt kwijt kon. Ik merkte echter al snel dat ik niet alleen binnen school creatief bezig wilde zijn, maar mij ook buiten schooltijd wilde blijven ontwikkelen. Daarom begon ik buiten school om met mensen helpen hun CV op te pimpen, flyers te maken en mijn eigen socialmedia-account ‘mooi’ te maken. Uiteindelijk heb ik zelfs een stage in New York gedaan met branding & creatie als hoofddoel.

Over Media Buddy

Als echte creatieve doener ben ik Media Buddy gestart met maar 1 missie: een (beginnende) ondernemer helpen hun onderneming tot een mooi succes te maken. In mijn ogen begint het succes bij de basis van je onderneming op orde hebben en daar valt branding ook onder. Een branding straalt uit waar jij als ondernemer voor staat, wat je met je bedrijf wil uitstralen en ook wat je wil bereiken.

Met Media Buddy zorg ik ervoor dat ik mijn creativiteit kwijt kan door andere ondernemers te helpen, van beginnend tot gevorderd. Branding komt in ontzettend veel aspecten in je bedrijf terug.

Hard work pays off!

– Alicia